За Мен
Добре дошли на моята страничка! В бившия сайт Продавалник имах безупречен рейтинг с над 300 положителни коментари. Надявам се силно, че тук условията ще бъдат добри и ще имаме възможност безплатно да предлагаме това, от което вече нямаме нужда. Аз съм една от първите, последвали молбата на администраторите да се включа тук. Засега продажбите вървят много бавно, но вярвам, че това ще е новият най-посещаван сайт за пазаруване и продажби. 


   Човек на думата съм, изключително съвестна и  точна. Надявам се на коректни купувачи, от моя страна всичко ще бъде изрядно.

Нямам магазин и не съм търговец. Нещата, които продавам са на моето семейство, но по една или друга причина не се използват. Голяма част от дрехите и обувките са качествени, изпратени ми от чужбина за подаръци. Някои от тях са носени, а други чисто нови.

Доставката е за сметка на купувача, ако не съм упоменала друго в обявата.

НЕ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА РАЗМЯНАТА!!!

Ако изпратя за проба, разходите са за сметка на купувача!!!

Не приемам връщане!!!

Нека общуваме интелигентно!

   Когато отправяте питане за даден артикул и той не Ви е по мярка или има друга причина да не го вземете, няма да Ви отнеме време, да напишете, че се отказвате и да сложим край на диалога. За мен това е коректно отношение, а аз държа на открития и честен диалог.

Ако искате, денят Ви да е успешен, започнете го с усмивка!

Приятно пазаруване!
МОИТЕ ОБЯВИ Сортирай по:   Най-нови   |   Най-евтини   |   Най-скъпи

100 % Положителни коментари Виж коментарите

Положителни: 1
Неутрални: 0
Отрицателни: 0