За Мен

Директен внос на качествена домашна аудио техника от Англия (с доказателство от къде е купена и как е пристигнала в БГ, не като лъжеца и измамник Райчев)!

Не лъжа като 75 годишният кукувелник Райчев, който първо пишеше "внос от Англия и Швейцария", а сега пише от България , 2 реда по-надолу пише от "Европа и Америка"(и той се чуди какво да излъже). Всеки който следи сайтовете за обяви вижда, че той изкупува всичко от БГ . Знам и от къде пазарува(направил съм скрийншотове на много от нещата от където ги е закупил).

Доста от техниките му, които купува и продава са и ремонтирани, но няма да ви го каже когато ги купувате, за да ви ги пробута.

Същият дядка ме следи и тероризира денонощно вече десета година по сайтовете за обяви и не може да заспи ако моя обява има пред негова. Дори копира заглавия и част от съдържанието на обявите си от мен, защото не може да си измисли сам.

Не си гледа омазаните, ужулени неща, които продава и задължително ще ви предложи с универсално дистанционно, защото оригиналното му го няма. Всичките му неща са уж топ моделите, а всъщност не са, но който не разбира може да се излъже.

От години предлага едни и същи грамофони и магнетофони - трие обявите им и ги пуска на ново , като нова стока . Този човек е изтъкан от злоба, завист и лъжа, но всеки вече го знае това.

Аз мразя лъжата и с годините съм се доказал като коректен, ако нещо е било ремонтирано при мен не го крия. Крадени неща и такива купувани от БГ битаци не продавам! Всичко се купува от собственика им в UK лично от мен или мои близки, транспортира се до БГ с лицензирана фирма, а там пътува добре опаковано с аерофолио и в кашон. Купувача ползва отстъпка от куриерската такса и има преглед и тест преди да плати. Ако нещо искате да питате не се притеснявайте да го направите. Приятно разглеждане и пазаруване и до нови срещи.

МОИТЕ ОБЯВИ Сортирай по:   Най-нови   |   Най-евтини   |   Най-скъпи
22 лв.
15 лв.
14 лв.
14 лв.
13 лв.
10 лв.
10 лв.
10 лв.
10 лв.
8 лв.
8 лв.

100 % Положителни коментари Виж коментарите

Положителни: 4
Неутрални: 0
Отрицателни: 0