Профил на RAICHEVAUDIO

RAICHEVAUDIO (0) 0%

Последна активност:

2018-11-14 16:18

Дата на регистрация:

2015-06-02 18:49

изпрати съобщение

Последователи

За Мен
Техниката която предлагам е закупена лично от мен от България,директно от вносители,от които избирам най доброто,защото мога да си го позволя.
Много от качествените техники,които предлагам са купени лично от мен от сайтове в Европа и Америка

Не пазарувам от битаци,за разлика от един псевдо вносител от Англия - luky, нагъл лъжец и измамник, редовен посетител на  битаците  в  Асеновград и Пазарджик,на който почти всички техники,които предлага са от там.

Има и теми в интернет за неговите лъжи и мошенничества,а и за това го изгониха от много сайтове. Скоро се опита да се оплаква в Аудио клуб България,но му казаха,че за търгаши като него няма место там.

Сега пък е написал поредната лъжа,че в сряда пазарувам от битака в Пазарджик,там където не съм стъпвал повече от десетина години. Всяка сряда съм в София,където до обяд моите клиенти си получават заявените техники,докато малката битпазарска мишка блее на битака!
Пише,чи е имал скрийншотове от къде съм пазарувал. Това са едва два процента от техниките ми,които съм получил по Еконт.

Изкарай си скрийншотовете за хубавите техники,които имам - Accuphase,JBL,Wadia,Revox. Ще ги изкараш на куково лято!

Поредната лъжа,че говорителите ми се ремонтират до военна болница,ремонтите ми се правят в София и много от моите клиенти ползват услугите ми. В сряда карам говорител за ремонт и в следващата сряда си го получавам.

От няколко години има само 30 техники,които всеки ден трие и публикува отново,за да лъже хората,че има техника и около 300 аксесоари от най нисък клас.

Сега предлага само кабелчета,дистанционни и адаптерчита  от битака,явно техника не може да си позволи,да не говорим за  техника от висок клас,която никога не е имал!

Всичките му техники,които предлага са ремонтирани,но той лъже и не ви го казва. Познавам човека,който му прави ремонтите,идвал е при мен,за да чуе системата ми.

Тази болна,заядлива и много завистлива мишка не спи по цяла нощ,за  да следи обявите ми,за да пусне неговите битпазарски стоки отгоре,китайски кабелчета,много от което в нашите магазини са на по ниски цени,калъфчета,изгорели и счупени говорители,никому ненужни дистанционни и други отпадъчни неща. Копира текстовете на обявите ми,тъй като е неграмотен и нищо не разбира от техника.

Пише,че мрази лъжата,а е най големия лъжец в сайта. Винаги е от първите на опашката,когато разтоварват тировете в Асеновград. 90% от омазаните,надрани  и потрошени техники и китайски аксесоари са от битака,това се вижда от пръв поглед,а малката мишка  нагло лъже и пише на всичките си биташки боклуци внос от Англия!


Само една от покупките ми от Английския ибей, на поредния СД плейър  WADIA , е на стойност,многократно надвишаваща всичките му неща,взети заедно!
Да не говорим за стойностните неща,които малката мишка може да гледа само на картинки!

Сега купих и новия дак WADIA di122!

Купувача получава техниката добре опакована, ползва отстьпка от транспорта и задьлжително преглед и тест. Не се притеснявайте да задавате вьпроси,на разположение сьм.Ползваите сайта ми за актуална информация. Влезте в категорията за това, което тьрсите и намерете това,което ви интресува.
http://raichevaudio.wordpress.com/

Всяка сряда безплатна доставка за София!МОИТЕ ОБЯВИ Сортирай по:   Най-нови   |   Най-евтини   |   Най-скъпи
130 лв.
250 лв.
JBL SUB-500 Simpli sin...
от RAICHEVA... на 14.11.2018
200 лв.
220 лв.
1790 лв.
160 лв.
FISHER STE-2070 Studio...
от RAICHEVA... на 14.11.2018
200 лв.
100 лв.
250 лв.
190 лв.

0 % Положителни коментари Виж коментарите

Положителни: 0
Неутрални: 0
Отрицателни: 0