Профил на RAICHEVAUDIO

RAICHEVAUDIO (0) 0%

Последна активност:

2017-10-17 19:44

Дата на регистрация:

2015-06-02 18:49

изпрати съобщение

Последователи

За Мен
Техниката която предлагам е закупена лично от мен от България,директно от вносители,от които избирам най доброто,защото мога да си го позволя.
Много от качествените техники,които предлагам са купени лично от мен от сайтове в Европа и Америка

Не пазарувам от битаци,за разлика от един псевдо вносител от Англия,лъжец и манипулатор, редовен посетител на  битаците  в Пазарджик и Асеновград и покупки от нискобюджетни разпродажби в Англия. Цялата му техника,която предлага  е от най нисък клас с изключение на няколко неща от средния клас. Не може да предожи нито една стойностна техника,да не говорим за най доброто.  Всичките му техники,които предлага са ремонтирани,но той лъже и не ви го казва. Познавам човека,който му прави ремонтите,идвал е при мен,за да чуе системата ми. Това болно,заядливо и много завистливо гущерче не спи по цяла нощ да следи обявите ми,за да пусне неговите битпазарски стоки отгоре,кабелчета,калъфчета,изгорели говорители и  други. Много иска да се направи на алигатор,но няма как да стане,гена и възможностите му са такива!

Само последната ми покупка от ибей, СД плейър  WADIA , е на стойност,многократно надвишаваща всичките му неща,взети заедно! 

Купувача получава техниката добре опакована, ползва отстьпка от транспорта и задьлжително преглед и тест. Не се притеснявайте да задавате вьпроси,на разположение сьм.Ползваите сайта ми за актуална информация. Влезте в категорията за това, което тьрсите и намерете това,което ви интресува.
http://raichevaudio.wordpress.com/


МОИТЕ ОБЯВИ Сортирай по:   Най-нови   |   Най-евтини   |   Най-скъпи
225 лв.
160 лв.
150 лв.
50 лв.
40 лв.
268 лв.
69 лв.
140 лв.

0 % Положителни коментари Виж коментарите

Положителни: 0
Неутрални: 0
Отрицателни: 0