Профил на RAICHEVAUDIO

RAICHEVAUDIO (0) 0%

Последна активност:

2017-12-13 18:54

Дата на регистрация:

2015-06-02 18:49

изпрати съобщение

Последователи

За Мен
Техниката която предлагам е закупена лично от мен от България,директно от вносители,от които избирам най доброто,защото мога да си го позволя.
Много от качествените техники,които предлагам са купени лично от мен от сайтове в Европа и Америка

Не пазарувам от битаци,за разлика от един псевдо вносител от Англия,нагъл лъжец и измамник, редовен посетител на  битаците  в Пазарджик и Асеновград и покупки от нискобюджетни разпродажби в Англия. Цялата му техника,която предлага  е от най нисък клас,но той лъже ,че е внос от Англия. Да,ама не. 90% от нещата му са от битака и това се вижда от пръв поглед. Не може да предожи нито една стойностна техника,да не говорим за най доброто.  Всичките му техники,които предлага са ремонтирани,но той лъже и не ви го казва. Познавам човека,който му прави ремонтите,идвал е при мен,за да чуе системата ми. Това болно,заядливо и много завистливо гущерче не спи по цяла нощ да следи обявите ми,за да пусне неговите битпазарски стоки отгоре,китайски кабелчета,много от което в нашите магазини са на по ниски цени,калъфчета,изгорели и счупени говорители,никому ненужни дистанционни и други отпадъчни неща. Копира текстовете на обявите ми,но тъй като е неграмотен и нищо не разбира от техника ще ви предложи усилвател с охлаждащи кондензатори!
Малкото гущерче много иска да се направи на алигатор,но няма как да стане,гена и възможностите му са такива!

Само последната ми покупка от ибей, СД плейър  WADIA , е на стойност,многократно надвишаваща всичките му неща,взети заедно! 

Купувача получава техниката добре опакована, ползва отстьпка от транспорта и задьлжително преглед и тест. Не се притеснявайте да задавате вьпроси,на разположение сьм.Ползваите сайта ми за актуална информация. Влезте в категорията за това, което тьрсите и намерете това,което ви интресува.
http://raichevaudio.wordpress.com/

Всяка сряда безплатна доставка за София!МОИТЕ ОБЯВИ Сортирай по:   Най-нови   |   Най-евтини   |   Най-скъпи
2800 лв.
750 лв.
590 лв.
1800 лв.
680 лв.
1500 лв.
1990 лв.
780 лв.
700 лв.
130 лв.
260 лв.
240 лв.

0 % Положителни коментари Виж коментарите

Положителни: 0
Неутрални: 0
Отрицателни: 0