Профил на RAICHEVAUDIO

RAICHEVAUDIO (0) 0%

Последна активност:

2018-05-26 16:52

Дата на регистрация:

2015-06-02 18:49

изпрати съобщение

Последователи

За Мен
Техниката която предлагам е закупена лично от мен от България,директно от вносители,от които избирам най доброто,защото мога да си го позволя.
Много от качествените техники,които предлагам са купени лично от мен от сайтове в Европа и Америка

Не пазарувам от битаци,за разлика от един псевдо вносител от Англия - luky, нагъл лъжец и измамник, редовен посетител на  битаците  в  Асеновград и Пазарджик..

От няколко години има само 30 техники,които всеки ден трие и публикува отново,за да лъже хората,че има техника и около 300 аксесоари от най нисък клас. Сега предлага само кабелчета,дистанционни и адаптерчита  от битака,явно техника не може да си позволи,да не говорим за  техника от висок клас,която никога не е имал!

Всичките му техники,които предлага са ремонтирани,но той лъже и не ви го казва. Познавам човека,който му прави ремонтите,идвал е при мен,за да чуе системата ми.

Това болно,заядливо и много завистливо гущерче не спи по цяла нощ,за  да следи обявите ми,за да пусне неговите битпазарски стоки отгоре,китайски кабелчета,много от което в нашите магазини са на по ниски цени,калъфчета,изгорели и счупени говорители,никому ненужни дистанционни и други отпадъчни неща. Копира текстовете на обявите ми,тъй като е неграмотен и нищо не разбира от техника.

Пише,че мрази лъжата,а е най големия лъжец в сайта. Винаги е от първите на опашката,когато разтоварват тировете в Асеновград. 90% от техниките и аксесоарите му са от битака,това се вижда от пръв поглед,а малката мишка  нагло лъже и пише на всичките си биташки боклуци внос от Англия!

Малкото гущерче много иска да се направи на алигатор,но няма как да стане,гена и възможностите му са такива!

Само една от покупките ми от Английския ибей, на поредния СД плейър  WADIA , е на стойност,многократно надвишаваща всичките му неща,взети заедно!
Да не говорим за стойностните неща,които малката мишка може да гледа само на картинки!

Сега купих и новия дак WADIA di122!

Купувача получава техниката добре опакована, ползва отстьпка от транспорта и задьлжително преглед и тест. Не се притеснявайте да задавате вьпроси,на разположение сьм.Ползваите сайта ми за актуална информация. Влезте в категорията за това, което тьрсите и намерете това,което ви интресува.
http://raichevaudio.wordpress.com/

Всяка сряда безплатна доставка за София!МОИТЕ ОБЯВИ Сортирай по:   Най-нови   |   Най-евтини   |   Най-скъпи
20 лв.
15 лв.
30 лв.
20 лв.
25 лв.
25 лв.
25 лв.
25 лв.
25 лв.
8. GRUNDIG TELE PILOT ...
от RAICHEVA... на 26.05.2018
25 лв.
25 лв.
30 лв.
9. TECHNICS RAC-SC301X...
от RAICHEVA... на 26.05.2018

0 % Положителни коментари Виж коментарите

Положителни: 0
Неутрални: 0
Отрицателни: 0