Профил на Цифровизатори

Цифровизатори (0) 0%

Последна активност:

2015-12-09 12:12

Дата на регистрация:

2014-04-15 03:00

изпрати съобщение

Категории

Последователи

За Мен

Дружеството Цифровизатори ЕООД е създадено с цел да помогне на обикновения потребител в прехода от аналогова към цифрова ефирна телевизия в България, а и след това, при не добре първоначално избрани и при необходимост от смяна на декодери, цифрови антени, телевизори и др. устройства за DVB-T/C и S телевизия. Основната дейност на нашата фирма е консултация, проектиране и изграждане на телевизионни системи и мрежи за качествено приемане и гледане на цифрова ефирна, кабелна и сателитна телевизия.

Друга наша цел е да помогнем на нашите настоящи и бъдещи клиенти като инвеститори, строителни фирми, предприемачи, архитекти, интериорни дизайнери, хотелиери, домоуправители, на които им предстои изграждане на нови или ремонт на съществуващи сгради.

  • На архитектите и интериорните дизайнери можем да сме полезни със съвети при проектирането на телевизионната инсталация в интериора.
  • Ние можем да консултираме строителните предприемачи и фирми, за да изградят качествени коаксиални телевизионни мрежи.
  • Домоуправителите могат да ни потърсят, ако са решили да възстановят колективната ефирна и/или сателитна антена на входа, за който отговарят.
  • Хотелиерите и Управители на почивни станции могат да намалят разходите си за месечни такси, като се възползват от нашите услуги и безплатната цифрова ефирна и сателитна телевизия.
  • И не на последно място можем да помогнем безпроблемно да преминете от приемането на аналогов към цифров сигнал в дома, вилата или където имате нужда на територията на България
МОИТЕ ОБЯВИ Сортирай по:   Най-нови   |   Най-евтини   |   Най-скъпи

0 % Положителни коментари Виж коментарите

Положителни: 0
Неутрални: 0
Отрицателни: 0