Тема на форума Начало > Форум > За сайта - Новини, предложения, препоръки, съвети, въпроси, информация >

1970-01-01 02:00

   редактирай

Liverpool-Pleven

2015-07-16 14:33

Не мога да разбера защо сайтът ви работи с работно време да държавен чиновник - от 9 до 17 в работните дни.В останалите часове и в уикенда е в постоянен режим на актуализация.Това не може да се определи като "понякога".Жалко,качих почти всичките си обяви и възлагах надежди,че ще се наместите на опразненото от Продавалника място,но уви.:43:

veronik-veronik

2015-07-16 14:55

Ще се наместят, просто им трябва време и пари. Това с хакерските атаки, не е нормално...но като знам как работят инстуции и законите как се спазват.... Дано по-скоро нещо се промени, всички искаме да има обяви и сделки, но ако имат постоянни харекрски атаки, как да мислят за развитие и градация на сайта.......жалко е, но ги разбирам. Аз мисля, че има място за всички под слънцето, стига да сме толерантни и добронамерени, но за съжаление в България мисленето е различно.

DobrataFeia

2015-07-16 15:38

Цитат ( Liverpool-Pleven 2015-07-16 14:33 )

Не мога да разбера защо сайтът ви работи с работно време да държавен чиновник - от 9 до 17 в работните дни.В останалите часове и в уикенда е в постоянен режим на актуализация.Това не може да се определи като "понякога".Жалко,качих почти всичките си обяви и възлагах надежди,че ще се наместите на опразненото от Продавалника място,но уви.Liverpool-Pleven, много Ви благодаря, че се присъединихте към нас!
Не знам защо сте останал с впечатлението, че имаме работно време. Ние отдавна не знаем какво означава това. Работим постоянно по сайта, но нещата не стават с един клик. "Постоянен режим на актуализация" също не е имало. Имаше, когато сайтът трябваше да бъде преместен на нов, по-голям сървър, което е направено пак в името на потребителите и което също не става с един клик.
Мисля, че не може да сравнявате сайт на 4-5 месеца и такъв на години. Всичко е въпрос на време и разбиране от страна на потребителите. Защото ние си вършим нашата работа. И сме благодарни на всички, които споделят нашият сайт и помагат за неговото разпространение.

Rossa1

2015-07-16 16:01

Цитат ( veronik-veronik 2015-07-16 14:55 )

Ще се наместят, просто им трябва време и пари. Това с хакерските атаки, не е нормално...но като знам как работят инстуции и законите как се спазват.... Дано по-скоро нещо се промени, всички искаме да има обяви и сделки, но ако имат постоянни харекрски атаки, как да мислят за развитие и градация на сайта.......жалко е, но ги разбирам. Аз мисля, че има място за всички под слънцето, стига да сме толерантни и добронамерени, но за съжаление в България мисленето е различно.:7::54::smiley_145036:

Rossa1

2015-07-16 16:02

Цитат ( veronik-veronik 2015-07-16 14:55 )

Ще се наместят, просто им трябва време и пари. Това с хакерските атаки, не е нормално...но като знам как работят инстуции и законите как се спазват.... Дано по-скоро нещо се промени, всички искаме да има обяви и сделки, но ако имат постоянни харекрски атаки, как да мислят за развитие и градация на сайта.......жалко е, но ги разбирам. Аз мисля, че има място за всички под слънцето, стига да сме толерантни и добронамерени, но за съжаление в България мисленето е различно.Подкрепям! :47:

Liverpool-Pleven

2015-07-16 18:15

Цитат ( DobrataFeia 2015-07-16 15:38 )

Liverpool-Pleven, много Ви благодаря, че се присъединихте към нас! Не знам защо сте останал с впечатлението, че имаме работно време. Ние отдавна не знаем какво означава това. Работим постоянно по сайта, но нещата не стават с един клик. "Постоянен режим на актуализация" също не е имало. Имаше, когато сайтът трябваше да бъде преместен на нов, по-голям сървър, което е направено пак в името на потребителите и което също не става с един клик. Мисля, че не може да сравнявате сайт на 4-5 месеца и такъв на години. Всичко е въпрос на време и разбиране от страна на потребителите. Защото ние си вършим нашата работа. И сме благодарни на всички, които споделят нашият сайт и помагат за неговото разпространение.Добра Фея,съжалявам,но досега беше така,защото не съм се сещал,че трябва да се РИ ФРЕШНЕ.Ето сега съм тук в извънработно време.За краткото време на пребиваването в ОLX -9 месеца от регистрацията си до днес,успях да си създам име с честна търговия и да реализирам повече от 100 продажби.Разбирам,че поддръжката на сайт е скъпо занимание, и иска средства,всеки би платил някъкъв приличен абонамент за участие.Но лакомията на онзи сайт ще ги погребе . Наистина се надявам да потръгне,на вас-собствениците, и на нас-потребителите,защото форматът е от огромно значение,а вашият задоволява всичките ми изисквания.Поздрави!:47:

osmorka

2015-07-21 22:52

Всеки има право на избор. Аз направих една сделка през уикенда без оферти и коментари. И през други сайтове имам сделки, но се радвам че и тук нещата вървят макар да е бавно и трудно посоката е правилна.

osmorka

2018-03-26 01:29

Нещата вървяха преди, сега направо летят.:smiley_105724:

Реклама

Реклама

Напиши Коментар

Трябва да се логнете за да коментирате!