Тема на форума Начало > Форум > За сайта - Новини, предложения, препоръки, съвети, въпроси, информация >

1970-01-01 02:00

   редактирай

Geek

2015-03-13 09:46

Започвам с първия пост по темата, който е едно кратко пояснение относно попълването на Facebook страница към Вашите обяви.

Пример:
Ако Facebook профила Ви отговоря на линк от вида:

https://www.facebook.com/magazinerabg

то тогава в при публикуване на обяви в сайта попълвате само името на вашата страница или съответно ид-то на профила Ви, а именно в случая:

magazinerabg

както е показано и на снимката в началото на този пост.

Geek

2015-03-13 14:00

Няколко съвета за да направите Вашите обяви по-успешни!

1. Заглавието
Най-важната част от обявата Ви е заглавието. То трябва да заинтригува потенциалния купувач, за да може от множеството обяви клиентът да избере точно Вашата. Заглавието трябва да е максимално точно и ясно и най-добре описващото вашия продукт. С други думи казано, Вие ако търсите съответния продукт какво бихте написали за да го откриете най-лесно и бързо!

2. Категория
Избор на правилна категория, точната подкатегория и допълнителните опции при избора й.

3. Цена
Цената също е от съществено значение за това някой да се спре именно на вашата обява. Ако продукта/стоката която предлагате е нова позаинтересувайте се за точната и цена. Ако искате още повече да стимулирате хората да закупят стоката от Вас може да прибавите и бонус към продукта, като той може да не е обвързан със стоката която предлагате.
Ако продукта който предлагате е използван вземете предвид състоянието му и определете справедлива и привлекателна цена. Ако пък не може да определите точната стойност на продукта може да отбележите "По договаряне" и така да оставите купувачите сами да ви предложат цена.

4. Описанието
Напишете точно и ясно описание на обявата си, което описва максимално добре стоката или услугата която предлагате. Изтъкнете за ползите от вашите продукти или услуги на потребителите.

5. Снимка/и на продукта
Ако разполагате със снимки на продукта не забравяйте да ги включите към обявата! Потенциалните купувачи харесват това. Друго важно нещо за снимките е те да са с подходящ размер, така че да изглеждат най-добре. Не качвайте снимки с прекалено малко резолюция!

6. Контакти
Едно от най-важните неща тук които трябва да попълните е телефон за връзка. За да може потенциалния купувач да се свърже бързо и удобно с Вас.
Попълването на e-mail адрес, име за контакт и телефон за важна част от Вашата обява. Липсата на едно от тези неща може да предизвика недоверие в купувачите!

7. Следена на профила и обявите
И на последно място, но не и по важност - следете редовно профила си в сайта, проверявайте личните си съобщения и коментари.
Имате опция за обновяване на обява на всеки 7 дни - правете го! Обновявайте стоите обяви, трябва да дадете шанс да потребители да стигнат до тях!
С новата опция в Magazinera.bg можете лесно и бързо да обновявате своите обяви само с едно кликане на мишката!

С пожелания за успешни сделки,
екип Magazinera.bg

osmorka

2015-05-06 22:45

Здравейте, прехвърлям си обявите от другия сайт, доста бързо стават нещата с Копи/пейст, но като дам добави обявата и отнема доста време докато обявата се "зареди". Това не е много съществен проблем, но дали може да се оправи.
Имам и още едно питане дали броя на снимките към една обява може да се увеличи.
Благодаря.

Geek

2015-05-07 10:31

Цитат ( osmorka 2015-05-06 22:45 )

Здравейте, прехвърлям си обявите от другия сайт, доста бързо стават нещата с Копи/пейст, но като дам добави обявата и отнема доста време докато обявата се "зареди". Това не е много съществен проблем, но дали може да се оправи. Имам и още едно питане дали броя на снимките към една обява може да се увеличи. Благодаря.Здравейте,

Благодаря Ви, че избрахте Magazinera.bg за публикуването на своите обяви!
Относно времето за зареждане, което отнема качването на една обява зависи от Вашата Интернет връзка, от наша страна не би трябвало да има какъвто и да било проблем. Все пак зависи от това колко снимки като брой качвате за дадена обява и колко големи са те.

Относно другия въпрос към нас, за броя на снимките към обява в момента е увеличен на 12 снимки.

Надяваме се да сме помогнали!

За всякакви други въпроси, проблеми и предложения не се колебайте да се свържете с нас!

Поздрави,
екип Magazinera.bg

mury

2015-05-07 10:35

Аз имам предложение да се изписва броя на потребителите, които следваме и на тези, които следват нас. Както и да получаваме известие на имейла, когато имаме нов последовател.

kristalina76

2015-05-07 11:01

Цитат ( Geek 2015-05-07 10:31 )

Здравейте, Благодаря Ви, че избрахте Magazinera.bg за публикуването на своите обяви! Относно времето за зареждане, което отнема качването на една обява зависи от Вашата Интернет връзка, от наша страна не би трябвало да има какъвто и да било проблем. Все пак зависи от това колко снимки като брой качвате за дадена обява и колко големи са те. Относно другия въпрос към нас, за броя на снимките към обява в момента е увеличен на 12 снимки. Надяваме се да сме помогнали! За всякакви други въпроси, проблеми и предложения не се колебайте да се свържете с нас! Поздрави, екип Magazinera.bg

Току-що пробвах да прехвърля две мои обяви от олх тук и съм страшно приятно изненадана,от бързината,с която нещата се получиха. :ok:
Светкавично стана и ми отне около 2 минути /за двете обяви общо/ :0:

osmorka

2015-05-07 11:30

За някои от обявите ми се нуждая от повече на брой снимки, благодаря за увеличението.
Може би забавянето се получава, както казвате от броя снимки, защото аз пускам в повечето ми обяви максималния брой.
Бих искал да попитам дали е възможно и да бъдат направени профилите по поддемейн, например: osmorka.magazinera.bg или magazinera.bg/osmorka.
Благодаря за отзивчивостта и бързината с която реагирате.

vitrinabg

2015-05-15 14:34

Как ке прехвърлят обяви за две минути?
Аз съм архивирал всички в Х трябва ли да ги пускам отнова за да ги прехвърля?

kristalina76

2015-05-15 14:49

Цитат ( vitrinabg 2015-05-15 14:34 )

Как ке прехвърлят обяви за две минути? Аз съм архивирал всички в Х трябва ли да ги пускам отнова за да ги прехвърля?НЕ,НЕ трябва :) Просто ги отваряте от ПРЕГЛЕД,копирате си текста с описанието,както и снимките и ги качвате тук.Не е нужно да са ви активни там,за да ги преместите лесно.:smiley_145036:

vitrinabg

2015-05-15 18:18

Съжалявам,че пиша тук,но не намерих друга подходяща тема.Имам проблем с редактирането на обявите.Искам да рдактирам обява и при публикуването ми изписва
Forbidden

You don't have permission to access /editad/92360 on this server.
как да реша проблема?

Реклама

Реклама

Напиши Коментар

Трябва да се логнете за да коментирате!