Начало >Свободно време >Книги, музика, филми >Учебници и учебни тетрадки >Учебници по английски език за напреднали, издадени са в Русия

Учебници по английски език за напреднали, издадени са в Русия


Състояние: Използвано
Доставката се поема от: Купувача

1. Синтетическое чтение на английском языке - терминът "синтентическое чтение" в методиката на преподаване на чужд език се употребява, когато става дума за четене с разбиране на текста на основата на синтез на познати елементи.
Издадено е през 1969 г.изд. Просвещение - Москва

2. Трудности перевода с английского языйка на рускии - помагалото е предназначено за преводачи, които се занимават с неадпиран обществено-политически текст. Ясно е че за да си добър преводач не е достатъчно да познаваш граматиката и теорията на превода. Опитът показва, че за да се овладее техниката не превода е нужно да се преодоляват редица граматически и лексически трудности и да се тренират в превод.
Издадено е през 1972 г, изд. "Междунаровные отношения" - Москва

3. Тетради переводчика - помагалото съдържа следните глобални теми:
- Вопросы теории перевода
- Вопросы переводческой практики
- Вопросы художественого перевода
- Методика преподавания перевода
- Вопросы лексикографии
Издадено е през 1972 г, изд. "Международные отношения" - Москва

4. English for pedagogical institutes - целта на помагалото е да развива навиците за четене, разбиране и превод с речник или без речник. Освен това авторите са си поставили за цел да се развива устната реч по литературоведению на английски език, да се затвърдят лексическите и граматични материали с помощта на различни упрачнения и не на последно място е поставено за цел да се изградят умения за анотиране и рефериране на прочетен материал.
Издадено е през 1972 г в Москва

5.Home-Reading Adi - помагалото е предназначено за домашно четене. Включва разработки на пет произведения на художествената литература - "Собственик" - Дж. Голсуорси, "Колко е важно да бъдеш почтен" - О. Уайлд, "Тихий американец" - Г. Грийн, "Цитаделата" - А. Кронин и "Сестра Кери" от Т. Драйзер.
Всяка глава започва с кратки всъпителни бележки за произведението, като целта е да се помогне в обсъждането на произведението като цяло, да се диференцират главните проблеми на произведението, неговото идейно съдържание. Освен встъпителните бележки във всяка глава се съдържат и още три подраздела - выражения за запомняне, упражнения и задачи.

6. Improve interpreting skills - помагало за усъвършенстване на устния превод. Издадено е през 1976 г. в Москва,изд. "Международные отношения" "

Помагалата са в отлично, почти ново състояние. Цената за всяко едно от тях е 10 лв. При закупуване на повече от едно правя отстъпка .
Ако имате въппроси относно съдържанието на помагалата - питайте.


Оценете обявата:

Мнение:

Оферти


Бъди първи - оферирай обявата

Преглеждания: 1054

  Град гр. Белене

  изпрати съобщение

Потребител: vili.petkova14025(4)100% offline

Aктивност: 2017-03-26 10:02

Регистриран: 2015-08-05 15:24

Коментари  

чат с vili.petkova14025

ДРУГИ МОИ ОБЯВИ  |  виж всички  

Други предложения