Начало >Свободно време >Електронни цигари, наргилета >НОВО !!! Качествена електрическа машинка за пълнене на цигари GERUI

НОВО !!! Качествена електрическа машинка за пълнене на цигари GERUI


Състояние: Ново
Доставката се поема от: Купувача

Спецификация:

 
- работно напрежение 220V
 
 - 5-степенна скорост
 
- работи с цигарени гилзи (кухи цигари)
 
 - производителност до 7 цигари в минута
 
- може да напълни до 5-7 цигари на минута
 
- размер 22х7.5х6 см.
 
Фантастична е, просто както всяко нещо има си тънкости, които са задължителни: 1. В тютюна не трябва да има клечки и други боклуци - т.е. да е качествен; 2. Не трябва да се тъпче силно в контейнера; 3. Тютюна не трябва да е влажен; 4. Преди да се постави в контейнера тютюна следва да се разчепка - да не е степан. Ако всичко това се спазва - машинката е прекрасна!
РЪКОВОДСТВО 
ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
I. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Уредът работи с мрежово напрежение 220V.
 
II. ИНСТРУКЦИИ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
1. Включете щепсела в контакта;
2. Натиснете лостчето надолу;
З. С въртеливо движение поставете празната цигара върху металната тръба, оставете да влезе до края и пуснете лостчето;
4. Поставете регулатора на желаната гъстота на тютюна;
5. Сложете чист тютюн в камерата. Не препълвайте и не тъпчете твърде стегнато, тъй като това ще затрудни постигането на желаната гъстота! Ще получите най-добър резултат ако използвате обемен неслепнат тютюн.
6. Натиснете горния бутон и изчакайте цигарата да се напълни.
III. ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ
1. Ако тютюнът не се движи, отпуснете горния бутон, за да спре пружината да се движи. Отстранете тютюна от машината и я напълнете малко по-малко. Внимавайте де не докосвате въртящата се пружина.
2. Изработката на първата цигара ще отнеме малко по-вече време от обичайното, защото в този случай металната тръба е празна.
3. Преди да спрете да работите с машината дръжте бутона натиснат докато тютюна спре да излиза. Ако не направите това останалият вътре тютюн ще се изсуши и следващата цигара ще бъде с по-ниско качество.
4. След като направите една цигара се препоръчва с ръка да отстраните останалият тютюн в челото на металната тръба. Това ще улесни поставянето на следващата цигара.
5. 3а най-добри резултати се препоръчва винаги да използвате пресен тютюн. За това Ви съветваме след отваряне на пакет с пресен тютюн, цялото количество да се преработи на цигари. Съхранявайте цигарите в добре затваряща се кутия, за да запазите както аромата, така и качеството им. 
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:
Тази машина трябва да се използва само от лица над 18 годишна възраст!
При нужда да бъде отстранен дефект или от диагностика, НЕПРЕМЕННО преди каквито и да било действия по уреда, го ИЗКЛЮЧЕТЕ ОТ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА МРЕЖА! В никакъв случай не разглобявайте уреда без да го изключите от електрическата мрежа!Оценете обявата:

Мнение:

Оферти


Бъди първи - оферирай обявата

Преглеждания: 1769

  Град гр. Пловдив

  Телефон 0898211911

  изпрати съобщение

Потребител: Elektromall(0)0% offline

Aктивност: 2016-10-03 22:14

Регистриран: 2015-10-01 23:05

Коментари  

чат с Elektromall

ДРУГИ МОИ ОБЯВИ  |  виж всички  

Други предложения