Начало >Услуги >Курсове, уроци >Компютърни курсове >Курсове по компютърно обучение - всички нива

Курсове по компютърно обучение - всички ниваКомпютърно обучение - всички нива

 • Обучението се води от д-р Цветана Димитрова - старши учител по Информатика и Информационни Технологии в МГ - гр. Пловдив. Заниманията се провеждат вечер след 18 часа или през деня в почивните дни. Работи се в климатизирана интерактивна зала с мултимедиен проектор, всеки на отделен компютър. Групите са от 5 до 7 души. Успешно завършилите курса получават сертификат с проследим изходящ номер, подписи и печат, валиден в ЕС.

Изберете желаните нива и заявете участие:

1. НАЧАЛНА компютърна грамотност
Курсът по „Начална компютърна грамотност“ включва основния минимум знания и умения, които трябва да притежава всеки един съвременен човек, използващ дигитални устройства. Той е предназначен за всички, които не са имали възможност да се запознаят с основите на компютъра, както и за тези, които искат да научат за най-често използваните софтуерни продукти, които ще ви помогнат да създавате, обработвате и съхранявате графична, текстова и звукова информация и да я комбинирате. Ще се запознаете с най-често използваните възможности, които ви предлагат съвременните технологии. Ще разберете как можете да създадете печатни материали със свой собствен дизайн. Ще погледнете глобалната WAN (Wide Area Network) компютърна мрежа по-отблизо.
Продължителност: 8 часа
Цена: 44 лв.

2. MICROSOFT WORD - първо ниво
Курсът „MICROSOFT WORD“ - първо ниво е предназначен за всички, на които им се налага да обработват текстова информация – създаване на изцяло нов документ, допълване или форматиране на вече готов документ. 
В днешното забързано ежедневие все по-често ни се налага да изпращаме документи до различни институции, като при това документите трябва да отговарят на определен стандарт. Тук бързо и лесно ще научите как се прави това. 
 • Продължителност: 10 часа
 • Цена: 60 лв.

3. MICROSOFT WORD - второ ниво
Курсът „MICROSOFT WORD“ - второ ниво е предназначен за всички, на които им се налага да обработват информация, съдържаща математически формули, таблици и специални символи. Ще се научите да визуализирате данните с помощта на специални организационни схеми и графики.
 • Продължителност: 10 часа
 • Цена: 60 лв.

4. MICROSOFT EXCEL - първо ниво
Курсът „MICROSOFT EXCEL“ - първо ниво е предназначен за всички, които желаят да представят данни в табличен вид, да извършват изчисления с помощта на формули и вградени функции. 
Можете да го погледнете и от тази страна - представете си, че отваряйки един екселски файл вие всъщност ще отворите една тетрадка, голям формат с вълшебни карирани листа. Тук ще разберете в какво се състои вълшебството.
 • Продължителност: 10 часа
 • Цена: 60 лв.

5. MICROSOFT EXCEL - второ ниво
Курсът „MICROSOFT EXCEL“ - второ ниво е предназначен за всички, които желаят да задълбочат знанията си за обработка на данни в табличен вид. Ще се запознаете с логическите стойности, операции и функции в ЕТ, с помощта на които ще можете да изразявате зависимости между клетки. Ще се научите да визуализирате данните с помощта на специални организационни схеми и графики.
 • Продължителност: 10 часа
 • Цена: 60 лв.

6. MICROSOFT POWER POINT
Курсът „MICROSOFT POWER POINT“ е предназначен за всички, които искат да представят идеите си пред публика или да създадат интерактивен мултимедиен продукт. 
 • Продължителност: 10 часа
 • Цена: 60 лв.

За повече информация посетете сайта на ymca-plovdiv
или ни потърсете по телефона!


Оценете обявата:

Мнение:

Оферти


Бъди първи - оферирай обявата

Преглеждания: 1211

  Град гр. Пловдив

  Телефон 0878520395

  Фирма ИМКА Пловдив

 Уебсайт ymca-plovdiv.weeb...

  Скайп ymca-plovdiv

  изпрати съобщение

Потребител: ymca-plovdiv(0)0% offline

Aктивност: 2017-04-28 11:02

Регистриран: 2014-01-08 02:00

Коментари  

чат с ymca-plovdiv

ДРУГИ МОИ ОБЯВИ  |  виж всички  

Други предложенияПо договаряне
Ускорен курс по начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet
350
 Web design с HTML5, CSS3 & Photoshop