Начало >Електроника и битова техника >Медицински уреди >Биорезонансен скенер - DIACOM-Lite-FREQ

Биорезонансен скенер - DIACOM-Lite-FREQ


Състояние: Ново
Доставката се поема от: Продавача

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

БИОРЕЗОНАНСЕН АНАЛИЗАТОР "DIACOM-Lite-FREQ”
 
"DIACOM-Lite-FREQ" е многофункционална, скринингова, биорезонансна апаратура, която чрез нелинеен системен анализ извършва тестване, контрол, оценка (остри, хронични и развиващи се патологии) и анализиране на моментното здравословно състояние на човека.

Биорезонансната апаратура „Диаком-Лайт-ФРЕК” e с графично-илюстративно съпровождане на информацията и автоматично текстово интерпретиране на резултатите от много и различни нива на тестване, които са разбираеми, както от лекарите, така също и от други обучени оператори или такива с базово медицинско образование.

Биоанализаторът „DIACOM-Lite-FREQ” не се явява медицинско устройство и не изисква регистрация от Ведомствата за сертификация на медицински  прибори и оборудване.
Биорезонансната апаратура „DIACOM Lite-FREQ” е незаменим  помощник в ръцете на лекарите - специалисти, хомеопати, фелдшери, специалисти по медицинска рехабилитация, кинезитерапия и ерготерапия, а така също и на други специалисти свързани с благоприятно въздействие и възстановяване  здравето  на човека.
Апаратурата „DIACOM-Lite-FREQ” намира своето практическо приложение и използване в Медицинските Центрове, Центрове за Профилактика на Здравето, СПА Центрове, Оздравителни Центрове, Спортни клубове, Центрове за фитнес, йога и други центрове за профилактика и възстановяване здравето на човека.

Биорезонансната апаратура „DIACOM-Lite-FREQ” се произвежда в Чехия и притежава Европейски сертификат за качество и всички необходими документи потвърждаващи безвредност и гарантиращи безопасна работа с нея  в страните от Европейския съюз.
 
При работата с биорезонансната  апаратура "DIACOM-Lite-FREQ" всички тестове за актуалното здравословно състояние на човека се извършват чрез нелинеен системен анализ в реално време. Снемат се само обективните резултати от моментното състояние на здравето на човека и получаваме актуална функционална оценка за неговите органи и системи поотделно. Практически е невъзможно "изкуствено подреждане" на резултатите от тестването.
 
Работата с биорезонансната  апаратура "DIACOM-Lite-FREQ" e безопасна, а всички тестове за моментното състояние на здравословното състояние на човека са НАПЪЛНО БЕЗВРЕДНИ, безконтактни, няма облъчване, няма болка.

За по-голяма икономическа ефективност при използване на биоанализатора „DIACOM-Lite-FREQ”, компанията „DIACOM TECHNOLOGY” е разработила и предлага комплексна програма за благоприятно въздействие и възстановяване индивидуалното здраве на човека с използване на биорезонансна терапия чрез апарата  „DIACOM-SOLO-FREQ-PC”, реализиращ принципа на микрочестотно въздействие върху патогенната микрофлора.

Първоначалното базово обучение на един оператор за работа с биорезонансната  апаратура „DIACOM” е безплатно. За клиенти,  желаещи да усъвършенстват  своята квалификация, се организират допълнителни курсове за платено обучение, завършващи с получаването на СЕРТИФИКАТ за работа с апаратурата.

При желание на клиент, който е закупил биорезонансна  апаратура „DIACOM-Lite-FREQ” (NLS- DIAGNOSTICS) би могло, срещу допълнително заплащане, да му се осигури възможност за дистанционен контрол на „клиентопотока” при използването и работата с биоанализатора.

В апаратурата „DIACOM-Lite-FREQ” има заводско вградена защита от кражба и несанкционирано използване.

Методът  NLS – DIAGNOSTICS (нелинейна диагностика) позволява да се оцени биоенергийното състояние на всеки човешки орган поотделно на клетъчно ниво.
Биорезонансната  апаратура „DIACOM” работи на принципа на нелинеен системен анализ като компютърна нелинейна диагностика в комплекс с компютър и програмно обезпечение.

При желание за закупуване на биоскенер „DIACOM”, но при липса на достатъчно собствени средства е осигурена  възможност за лизинг или други форми на взаимноизгодни финансови отношения

Произходът и качеството на биорезонансната апаратура „DIACOM-Lite-FREQ” е гарантирано!

Всеки апарат за компютърен биоанализ "DIACOM-Lite-FREG" има индивидуален заводски №, технически паспорт и гаранционна карта. Гаранцията е 3 години. Предлага гаранционен и следгаранционен сервиз и обслужване на апаратурата. В апаратурата в електронен вид е заложена ИНСТРУКЦИЯ за нейното правилно използване. Софтуерът е на български език (или на други езици - за държавите от Балканския полуостров), като постоянното му автоматично обновление е безплатно.

При закупуване на биорезонансната апаратура „DIACOM-Lite-FREQ”, клиентът трябва да посети офиса,
за "активиране" на апаратурата(въвежда се специален код за активация) и "качване" на софтуерната програма
на неговия компютър.
Гаранционната карта на апаратурата се получава и става валидна след активиране на апаратурата и софтуера.
В цената „Диаком-Лайт-Фрек” е включено и безплатното обучение за работа на 1 оператор.


Произход: ЕС - Чешка република.
Гаранционен срок: 36 месеца


Оценете обявата:

Мнение:

Оферти


Бъди първи - оферирай обявата

Преглеждания: 3636

  Град гр. Пловдив

  Телефон 0899697510

  Фирма Tehnoshop

 Уебсайт tehnoshop.info/pr...

 Фейсбук потърсете ме

  Скайп technoshop.bg

  изпрати съобщение

Потребител: tehnoshop(0)0% offline

Aктивност: 2018-11-15 09:50

Регистриран: 2015-05-15 15:22

Коментари  

чат с tehnoshop

ДРУГИ МОИ ОБЯВИ  |  виж всички  

Други предложения89
Пулсоксиметър